Munnbind Egenskaper

Vi har sett munnbind bli allestedsnærværende i våre lokalsamfunn, og det er med god grunn; det er vitenskapelig bevist at bruk av munnbind vil bidra til å forhindre spredning av smittsomme virus som Covid-19

Hjelp til å beskytte deg selv og andre

Munnbind kan ikke bare beskytte brukeren mot potensielle virus, de kan også beskytte de rundt deg. Det er fordi de kan redusere mengden potensielt virusbærende dråper du kan spre til de rundt deg via hverdagslige ting som å snakke med noen i butikken.
Selvtillit Boost 

Når du ser på nyhetene kan du bli tilgitt for at du aldri ønsker å gå utenfor inngangsdøren din igjen. Men å bruke et munnbind kan bidra til å gi deg en selvtillit til å i det minste gjøre en brøkdel av de tingene du gjorde før Covid kom inn i våre liv. Det er viktig å merke seg at bruk av munnbind og annen sosial distansering og hygienepraksis ikke vil gi deg fullstendig beskyttelse mot Covid-19. Imidlertid har det blitt demonstrert at gjennomføring av disse tiltakene i tillegg til riktig bruk av munnbind kan bidra til å redusere risikoen for eksponering for skadelige virus.

Munnbind med Logo

Munnbind med logo markedsfører ikke bare bedriften din, men de gjenspeiler også dine sosialt bevisste verdier. Vi hjelper tusenvis av selskaper som ønsker å levere tilpassede munnbind til sine ansatte, kunder og andre interessenter. Bedrifter kan bestille sine munnbind fra oss og vi kan levere innen 10 dager. Du kan se vårt utvalg av tilpassede munnbind her eller du kan lese gjennom siden vår om munnbindfunksjoner som vi snakker om her.
Tilpassede Munnbind Priser

Hvis du er interessert i tilpassede munnbind kan du fylle ut vårt hurtige tilbudskjema øverst på denne siden. Vi kan da sende deg de nyeste prisene og trykkinformasjonen.