Munnbind Funksjoner

Munnbind er designet for å beskytte deg og de rundt deg mot smitte og bakterier. Det er viktig å velge munnbind fra et anerkjent selskap slik at du føler deg trygg i sosiale eller offentlige situasjoner. Vårt utvalg av munnbind ser ikke bare bra ut med logoen din, de er også fullpakket med mange nyttige funksjoner.

Dobbeltlags konstruksjon

Vårt Ultra Munnbind har en dobbeltlags konstruksjon og vår Sky modell har en trelags konstruksjon. Disse lagene filtrerer partikler som bakterier og dråper som bærer virus når de passerer gjennom lagene.
Behagelig Passform

Det er mange anledninger der du kanskje trenger å bruke munnbind i timevis. Dette er nesten umulig hvis munnbindet ikke er komfortabelt. Heldigvis er modellene våre laget av et mykt stoff som sørger for at du ikke vil ta den av etter at du nettopp har tatt den på. Vår Sky-modell har også en ergonomisk nesetråd for sikker og tettsittende passform.
Vask og gjenbruk

Våre Ultra og Sky munnbind er designet for å bli gjenbrukt. Hvert munnbind kan vaskes i maskin i temperaturer opp til 60°C /140°F. Vask og gjenbruk-funksjonen sørger også for at det merkede munnbindet ikke blir kastet etter bare en eller to bruk.
Flexi-stropp

Våre munnbind er designet for å passe alle voksne. Dette er takket være de fleksible ørestroppene som kan strekke seg rundt ørene til hver voksen. I likhet med våre munnbind er stroppene holdbare og designet for å brukes og strekkes hver dag, så det er ikke nødvendig å bekymre seg for tidlig slitasje.

Dedikert Trykkområde

Ultra- og Sky-modellene har et forstørret trykkområde for logoen din. Vi kan skjermtrykke hvert munnbind med ønsket logo, nettadresse og slagord. Du kan lese mer om trykkprosessen vår her. Og du kan også se de siste eksemplene våre på munnbind med logo her.
Klar for et tilbud?

Bare gå til Få Tilbud-skjemaet vårt øverst på denne siden. Vi sender deg de siste prisene og eventuelle vareprøver du vil se før du bestiller.