Hei, vi er Alto Munnbind...

Vi er ekspertene innen tilpassede munnbind og ansiktsskjermer. Vi kan merke og levere varene dine på bare 10 dager, og vårt minimum bestillingsantall er bare 25 enheter. Vårt utvalg av modeller har alle et forstørret trykkområde for din logo, nettadresse eller slagord.

Spesialist Team 

Vi har et stort dedikert team i beredskap for å hjelpe deg hvert steg på veien. Våre kunde konsulenter vil lede deg gjennom de forskjellige modellene og hjelpe deg med å bestemme hvilken stil og farge som samsvarer med retningslinjene dine. Når modellen er valgt, lager vi en gratis 'virtual proof PDF' som viser logoen din på den valgte modellen. Når det er godkjent, overleverer vi til vårt spesialiserte grafikerteam for å trykke munnbind eller ai henhold til det virtuelle beviset.
Trykk metoder

Vårt erfarne team vil nøyaktig trykke hvert munnbind eller ansiktsskjerm etter dine nøyaktige retningslinjer. Merkedriften er en prosess som går gjennom flere trinn med kvalitetskontroll før vi pakker varene dine for levering. Du kan lese om trykkprosessen vår her.
Miljø

Vi er et miljøbevisst selskap og vi prøver å begrense vårt karbonavtrykk og spare energi der det er mulig. Vi har samme tilnærming til emballasjen vår og ser alltid på alternative måter å pakke og distribuere produktene dine på. Dette inkluderer bruk av resirkulert emballasje der det er mulig.
Vil du ha mer informasjon?

Du kan kontakte oss her med spørsmål du måtte ha. Vi kommer tilbake innen 15 minutter i løpet av åpningstiden.